» Отдых » Новости туризма

Готель тільки для дорослих відкрився в Туреччині

    всего 84291 отеля

Готель тільки для дорослих відкрився в Туреччині

Готельна ланцюжок Sensimar Hotels & Resort, що входить до групи TUI Travel, відкрила новий п'ятизірковий готель в Туреччині. Він розташований в 15 кілометрах від центру міста Белек (40 кілометрів східніше аеропорту Анталія), і приймає тільки дорослих постояльців.

Готель Sensimar Belek Resort & SPA пропонує своїм гостям 200 номерів як в основній будівлі, так і в окремо розташованих бунгало. В інфраструктуру входять ювелірний магазин, центр фотопослуг, міні-маркет, кілька барів, ресторан середземноморської кухні a la carte, а також ресторан, сервірує блюда національної і міжнародної кухні, spa-центр площею дві тисячі квадратних метрів з критим басейном, лобі-бар, де за плату можна скористатися бездротовим інтернетом. У просторому саду розташований басейн з прісною водою, біля якого є бар. Лежаки і пляжні парасольки біля басейну надаються безкоштовно.

Готель працює по системі all inclusive. Гостям пропонуються сніданки, обіди і вечері-буфет, для любителів поспати вранці передбачені пізні сніданки. У вартість проживання також включено одне відвідування ресторану a la carte.

До послуг гостей також - фітнес-зал, тенісний корт і тренажерний зал. Постояльці можуть зайнятися скандинавською ходьбою, аквааеробікою, степом, йогою, цигун.

Вартість проживання в готелі складає від 600 євро за три дні по системі all inclusive.
22 июля 2011, 18:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт