» Отдых » Новости туризма

Sky Express переходить в новий термінал Внуково, старий закривається

    всего 84291 отеля

Sky Express переходить в новий термінал Внуково, старий закривається

1 серпня авіакомпанія Sky Express останньої покине закривається старий термінал внутрішніх ліній аеропорту Внуково. Всі її внутрішні рейси з цієї дати будуть переведені в новий термінал аеропорту, також іменований терміналом А. Реєстрація на рейси Sky Express буде проходити на стійках 117-127.

Таким чином, тепер у Внуково спостерігається чітке і зрозуміле поділ - всі внутрішні рейси відправляються з нового терміналу (А), а всі міжнародні - з побудованого теж не так давно невеликого міжнародного терміналу, іменованого В. Між ними - близько двохсот метрів і старий внутрішній термінал , який з серпня буде законсервовано. Згодом, ймовірно, на цьому місці зведуть ще одне крило нового терміналу.

Останні чотири місяці Sky Express була єдиним експлуатантом старої будівлі. Вона змушена була користуватися терміналом, в якому немає жодного працюючого магазину чи кіоску - функціонує лише кафе в зоні прильоту і зрідка лоток із морозивом. Крім того, входи перекриті і потрапляти туди пасажирам доводиться через сусідній міжнародний термінал. Обслуговування рейсів також залишає бажати кращого: доходить до того, що співробітники просять пасажирів допомогти з налаштуванням комп'ютерів на виході на посадку або не можуть знайти ключі від цього виходу.

Раніше передбачалося, що старий термінал може бути перепрофільований під обслуговування бюджетних авіакомпаній. Однак переговори про перехід його під управління "Базел-Аеро" не увінчалися успіхом, і тепер споруду вирішено закрити.
29 июля 2011, 18:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт