» Отдых » Новости туризма

Тільки половина готелів Сочі пройшла державну класифікацію

    всего 84291 отеля

Тільки половина готелів Сочі пройшла державну класифікацію

Пройти державну класифікацію сочинські готелю і здравниці зобов'язало Управління по курортному справі і туризму адміністрації міста. В результаті тільки половина об'єктів отримала сертифікати.

Обов'язкова класифікація проводилася з 1 червня по 1 липня. З 200 здравниць обов'язкову класифікацію пройшли більше 50 %, а з семи тисяч міні - готелів - менше 50 %. Як відзначає місцева влада, " у відповідності з федеральним законом з 1 липня 2011 року по 31 грудня 2016 року, на території Сочі надання готельних послуг з розміщення та забезпечення тимчасового проживання допускається за наявності свідоцтва про присвоєння категорії та класифікації здравниць і готелів ". Таким чином, керівники об'єктів, які порушують закон про державну класифікації будуть оштрафовані на суми від 7 тисяч до 40 тисяч рублів - залежно від типу власності. За неодноразове порушення закону крайове управління Росспоживнагляду має намір подавати до суду позови про бездіяльність, повідомляє Інтерфакс.
11 июля 2011, 19:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт