» Отдых » Новости туризма

Готель JW Marriott відкрився в Анкарі

    всего 84291 отеля

Готель JW Marriott відкрився в Анкарі

Готельна група Marriott International відкрила готель JW Marriott у столиці Туреччини, Анкарі. Він зручно розташований в політичному і діловому центрі міста і має зручне сполучення з аеропортом Ankara Esenboga, конгресовий, культурними та освітніми центрами столиці, а також з місцями археологічних розкопок.

У готелі 413 номерів, кожен з яких обладнаний мармуровою ванною і душовою кабіною і оснащений новітньою технікою, включаючи 40-дюймові телевізори Philips з пласкими екранами. Крім цього, до послуг гостей - 75 представницьких номерів і 25 представницьких номерів люкс. Проживають в них мають доступ в представницьку вітальню на 22-му поверсі, де протягом дня сервіруються сніданки, закуски, напої, післяполудневий чай, вечері та десерти. Вітальня в своєму розпорядженні бізнес-зоною та переговорної кімнатою.

У готелі є два великих номери люкс площею 130 квадратних метрів кожен, два президентські люкси площею 187 квадратних метрів з окремими виходами, їдальнею та кухнею. Гостям президентських номерів пропонуються послуги дворецьких.

Найбільший номер готелю Royal Griffin, площею 439 квадратних метра, має велику ліжко super king, окремий тренажерний зал, бібліотеку і велику їдальню. Тут також можна скористатися послугами дворецьких.

В інфраструктуру готелю входять зали для заходів загальною площею понад 4 тисячі 550 квадратних метрів, бальний зал, оздоровчий комплекс з басейнами і хамамом і spa-центр, де гостям запропонують фірмову процедуру, яка проводиться на мармуровій плитці хамама і включає в себе скраб за допомогою шовкової рукавиці, за яким слідує розслабляючий масаж з використанням натуральних турецьких масел.

В інфраструктуру готелю входять ресторани: JW Marriott, в меню якого - стейки з сертифікованої яловичини і страви зі свіжих морепродуктів; Fires & Flavors, де представлені страви турецької та інтернаціональної кухонь. У лобі постояльцям запропонують післяполудневий чай і легкі закуски. А з вікон бару Sky Vue Lounge and Terrace на 22-му поверсі гості зможуть помилуватися прекрасним видом на гори. Там можна замовити спиртні напої, різні сорти пива, коктейлі зі свіжих фруктів і вина з усього світу.

З нагоди відкриття готель JW Marriott Ankara пропонує стандартні номери за спеціальною ціною $ 200 за ніч, включаючи сніданок на двох і доступ в інтернет. Ціна діє з 1 серпня по 10 вересня 2011 року, говориться в прес-релізі готелю.
11 июля 2011, 12:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт