» Отдых » Новости туризма

Вибухи на півдні Кіпру налякали туристів

    всего 84291 отеля

Вибухи на півдні Кіпру налякали туристів

Сьогодні рано вранці серія вибухів боєприпасів на військово-морській базі Evangelos Florakis, розташованої на кіпрському узбережжі між курортами Лімасол і Ларнака, призвела до відключення найбільшої електростанції острова Vassilikou. Без світла залишилися тисячі жителів, а також міські лікарні, школи та інші соціальні заклади.

Вибуховою хвилею вибило двері та вікна в прибережних ресторанах, туристи відчули справжній шок. Місцева влада поки не можуть оцінити розмір збитку, нанесеного вибухами, але називають його "воістину катастрофічним". Передбачається, що на відновлення енергопостачання півдня Кіпру може піти кілька діб, пише РосБізнесКонсалтинг з посиланням на Reuters.

Крім того, вибухи викликали порушення в роботі аеропорту Ларнаки. В даний час подача електроенергії в аеропорт відновлена, він працює в нормальному режимі.

За останніми даними, в результаті вибухів загинули 12 осіб і поранено 30. Про потерпілих серед туристів не повідомляється. Мимовільна детонація на арсеналі військової бази поблизу рибальського села Зийи (Zygi) була викликана спекою, яка встановилася на острові в останні дні. Представники силових структур підтвердили факти вибухів на базі, але від подальших коментарів утрималися.
11 июля 2011, 16:08





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт