» Отдых » Новости туризма

На Азовському морі - спалах холери

    всего 84291 отеля

На Азовському морі - спалах холери

На українському узбережжі Азовського моря погіршилася епідеміологічна ситуація. За результатами лабораторних досліджень у пробах морської води, відібраних в пляжній акваторії одного з готелів Маріуполя, виявлений холерний вібріон. У зв'язку з цим МОЗ України тимчасово заборонив купання в Азовському морі на узбережжі Донецької області. У решті областей України обмеження не вводилися.

Як повідомляє Інтерфакс, в регіоні зафіксовано 17 підтверджених випадків холери (16 з них - у Маріуполі ). Федеральне агентство з туризму РФ нагадало російським туроператорам про обов'язок інформувати туристів, які планують виїзд на узбережжі Азовського моря, про можливий ризик зараження холерою та проводити роз'яснювальну роботу щодо заходів профілактики цього небезпечного захворювання.

Холера - гостра кишкова інфекція. Характеризується ураженням тонкого кишечника, діареєю, блювотою, зневодненням. Щоб не заразитися, відпочиваючим слід ретельно дотримуватися гігієни, не пити воду із сумнівних джерел, не є немиті фрукти та овочі.
11 июля 2011, 13:36





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт