» Отдых » Новости туризма

Психологи: на відпочинку чоловіку потрібно три пари трусів, жінці - десять

    всего 84291 отеля

Психологи: на відпочинку чоловіку потрібно три пари трусів, жінці - десять

Жінки надягають на курорті лише половину речей, які везуть із собою, - такі результати опитування, проведеного британськими психологами серед 2000 жінок і чоловіків.

Жінки готуються до майбутніх канікулам більш ретельно, бігаючи по магазинах у пошуках речей, які можуть стати в нагоді. Майже половина оновила гардероб перед поїздкою, тоді як серед чоловіків таку необхідність випробували лише кілька опитаних чоловіків.

Близько третини опитаних жінок, що виїжджали відпочити на тиждень, зізналися, що їх багаж виявився важчим, ніж допускалося вимогами авіакомпаній.

Немає загальної думки у чоловіків і жінок і щодо кількості нижньої білизни, яку необхідно взяти у відпустку. Так, респонденти чоловічої статі в тижневу поїздку, як правило, брали троє трусів. Жінки були впевнені, що в подорожі такої ж тривалості їм знадобиться не менше десяти штук. Як пояснили чоловіки, вони збиралися прати білизну на відпочинку, а половина опитаних чоловіків заявили, що їм більше і не треба, так як майже весь час вони мали намір проводити в плавках.

Очевидно, що у чоловіків і жінок розрізняється підхід до збору речей в дорогу. Якщо перші йдуть по шляху мінімалізму, то щодо другого підтвердився стереотип, що вони беруть в поїздки зайвий одяг.
01 июня 2011, 12:05





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт