» Отдых » Новости туризма

Ще одна росіянка, отруївшись алкоголем під час яхт-туру в Туреччині, померла

    всего 84291 отеля

Ще одна росіянка, отруївшись алкоголем під час яхт-туру в Туреччині, померла

Сьогодні, 31 травня, у клініці турецького міста Анталія померла росіянка Айгуль Заляева 1991 року народження, отруїлися неякісним алкоголем під час яхт-туру на курорті Бодрум.

Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на главу прес-служби Ростуризму Олега Мосеєва.

Генеральний консул Росії в Антальї Олександр Толстопятенко повідомив, що в клініках Анталії і Денізлі залишаються п'ять чоловік, з них двоє у важкому стані - в реанімаційних відділеннях. Першого червня троє постраждалих, за заявою турецьких лікарів, будуть виписані.

Раніше повідомлялося, що двоє росіянок, постраждалі через вживання неякісного алкоголю на яхті в Туреччині, повернувшись додому 27 травня, звернулися за медичною допомогою і нині знаходяться в клініках Москви. Стан однієї з них задовільний, інша туристка - у важкому стані.

Інформація про масове отруєння росіян на популярному турецькому курорті Бодрум надійшла до генконсульства Росії в Туреччині ввечері 28 травня. Імовірно, туристи отруїлися неякісним алкоголем під час яхт-туру, організованого місцевою компанією в ніч на 27 травня для групи російських туристів. Першою жертвою отруєння стала громадянка РФ Марія Шаляпіна померла в лікарні Анталії у понеділок.

Сьогодні повідомлялося, що учасники засідання робочої російсько-турецької групи у зв'язку з отруєнням російських туристів на курорті Бодрум виробили низку заходів для виправлення ситуації.

На засіданні було оголошено, що яхта, на якій здійснювали екскурсію отруїлися російські туристи, не мала ліцензії на вихід у море.
31 мая 2011, 18:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт