» Отдых » Новости туризма

Швейцарців закликали набратися мужності для виходу з Шенгенської зони

    всего 84291 отеля

Швейцарців закликали набратися мужності для виходу з Шенгенської зони

Один з лідерів Швейцарської народної партії Крістоф Блохер закликав громадян країни набратися мужності для виходу з Шенгенської зони, в яку Берн вступив наприкінці 2008 року.

Як повідомляє The Guardian, Блохер, який представляє партію, що має велике представництво у парламенті Швейцарії, заявив, що відмова від контролю за імміграційною політикою була помилкою. "Дороги заблоковані, поїзди переобтяжені, культура не захищена в належній мірі", - аргументував політик свою позицію.

Він заявив, що необхідно відновити перевірки на кордоні, щоб контролювати імміграцію. "Потрібно подивитися, що можна зробити, і якщо не вдасться, ми повинні бути досить мужніми для того, щоб скасувати (Шенгенська) угоду", - сказав Блохер.

Відзначимо, що кілька років тому його партія ініціювала референдум, на якому більшість громадян Швейцарії проголосували проти будівництва в Конфедерації нових мечетей. В кінці минулого року Народна партія винесла на референдум питання про те, щоб мігрантів, які вчинили на території Швейцарії злочин, висилати з країни, і жителі знову схвалили це рішення.

Втім, в 2005 році, коли швейцарці на референдумі висловилися за вступ до Шенгену, Швейцарська народна партія виступала проти.

Як повідомлялося, дискусія про реформування Шенгенської угоди, яка передбачає скасування прикордонних перевірок усередині Шенгенської зони, почалися в Європі цієї весни. Інціаторамі виступили Італія і Франція, які зіткнулися з напливом нелегальних іммігрантів з країн Північної Африки.

На цьому тижні про намір ввести прикордонний контроль на кордоні з Німеччиною і Швецією заявили власті Данії. Єврокомісія почала перевірку на предмет того, чи відповідає таке рішення чинному в ЄС законодавству. Глава ЄК Жозе Мануель Баррозу висловив сумніви щодо того, що прикордонний контроль, якщо він не буде тимчасовим, відповідає закону.
13 мая 2011, 18:50





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт