» Отдых » Новости туризма

Глави МВС Євросоюзу виступили за введення паспортного контролю в Шенгенській зоні

    всего 84291 отеля

Глави МВС Євросоюзу виступили за введення паспортного контролю в Шенгенській зоні

Міністри внутрішніх справ країн Євросоюзу домовилися про необхідність відновлення паспортного контролю в Шенгенській зоні у зв'язку з припливом іммігрантів з держав Північної Африки.

Міністри виступили за перегляд правил Шенгенського законодавства ЄС, що діє 10 років. Вони заявили про те, що потрібно дозволити урядам 26 країн Шенгенської зони відновити контроль на своїх кордонах.

Крім того, глави МВС домовилися про необхідність повернення на батьківщину іммігрантів з країн Близького Сходу та Північної Африки.

За словами європейських дипломатів, рішення про відновлення прикордонного контролю підтримали глави МВС 15 з 22 країн ЄС, що раніше підписали Шенгенську угоду. Лише міністри чотирьох держав ЄС виступили проти.

Питання про відновлення паспортного контролю буде обговорюватися в червні в ході зустрічі прем'єр-міністрів і президентів країн ЄС. Реформування Шенгенського законодавства ЄС також має бути схвалено в Європейському парламенті.

Раніше, 10 травня, депутати Європарламенту виступили з жорсткою критикою пропозиції Комісії Союзу про можливу жорсткість прикордонного контролю всередині Шенгенської зони.
13 мая 2011, 12:32





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт