» Отдых » Новости туризма

Туристична галузь Єгипту підрахувала втрати від революції

    всего 84291 отеля

Туристична галузь Єгипту підрахувала втрати від революції

Втрати туристичної галузі Єгипту за три місяці революції в країні склали 2,27 мільярда доларів. Про це повідомляє Agence France-Presse з посиланням на заяву міністра туризму Муніра Фахрі Абдель Нура (Munir Fakhry Abdel Nur).

Кількість заброньованих номерів в готелях, розташованих на найпопулярніших єгипетських курортах, скоротилося на 15% за три місяці.

Згідно з даними єгипетського агентства статистики CAPMAS (Central Agency for Public Mobilization and Statistics), в березні цього року зафіксовано зниження потоку туристів на 60% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Про це пише портал Ahram Online. Агентство прогнозує, що збитки туристичної галузі Єгипту в 2011 році досягнуть 4 мільярдів доларів.

Туризм є одним з основних джерел доходу країни. У минулому році Єгипет відвідало 15 мільйонів туристів.

Протистояння між громадянами Єгипту та режимом президента Хосні Мубарака почалося 25 січня. 11 лютого після трьох тижнів антиурядових хвилювань Мубарак, який керував країною з 1981 року, пішов у відставку. За деякими оцінками, всього за час антиурядових виступів в Єгипті загинуло більше 800 чоловік.

Нагадаємо, в лютому вже повідомлялося, що українські туристи після двотижневої перерви повертаються на єгипетські курорти.
12 мая 2011, 17:35





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт