» Отдых » Новости туризма

Туреччина: в Оттоманській особняку відкрився бутік-готель

    всего 84291 отеля

Туреччина: в Оттоманській особняку відкрився бутік-готель

У турецькому місті Сафранболу (Safranbolu) з'явився перший бутік-готель. Він відкрився в колишньому Оттоманській особняку Imren Lokum Konak.

Оскільки особняк належить главі компанії, що виробляє кондитерські вироби, всім постояльцям на рецепції пропонують пригоститися традиційними турецькими солодощами під стаканчик чорного чаю.

Дерев'яні підлоги, стелі, віконні рами, балюстради - неодмінні атрибути оттоманського інтер'єру - добре збереглися. Від дерева в цій 200-літній резиденції багатія все ще виходить запах сосни і волоського горіха.

У внутрішньому дворику працює ресторан - там є вогнище і маленький фонтан, повідомляє eTurbo News. На стінах коридорів, освітлюваних гасовими лампами, розвішані старовинні фотографії і гравюри, на яких зображені члени великого сімейства, століттями жив в особняку.

Всі 18 номерів готелю оформлені в традиційному турецькому стилі. Постільна білизна з тонкою вишивкою виготовлено з бавовни найвищої якості. Також у кожному номері є камін і центральне опалення.

Постояльцям безкоштовно пропонується широкий вибір солодощів і свіжих газет. У вартість номера (від 110 євро) входить сніданок і Wi-Fi.

Сафранболу знаходиться в приморській провінції Карабюк, в 145 кілометрах на північ Анкари. Місто включено до Списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО завдяки добре збереженим дерев'яним будинкам, яким по 200-250 років. А забудований такими особняками селище Ерук (Eruk), що лежить в 15 кілометрах від Сафранболу, володіє статусом музею під відкритим небом.
08 марта 2011, 13:34





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт