» Отдых » Новости туризма

Знижки та спецпропозиції Доломітових Альп на кінець сезону

    всего 84291 отеля

Знижки та спецпропозиції Доломітових Альп на кінець сезону

В італійській зоні катання Dolomiti Superski сезон закінчується в перших числах квітня. В останній місяць, традиційно, для туристів діють знижки та спецпропозиції.

Зокрема, як йдеться в прес-релізі курорту, сім'ї з дітьми можуть скористатися пакетом Dolomiti Super Kids. З 19 березня і до кінця гірськолижного сезону скі-пас та проживання для дітей віком до 8 років будуть безкоштовними. За дітей віком від 8 до 12 років батьки заплатять лише половину вартості. Крім того, всім дітям надаються спеціальні знижки на прокат гірськолижного обладнання та навчання в гірськолижних школах.

Це спеціальна пропозиція збігається по термінах з шкільними канікулами в Росії. Також варто відзначити, що з цього року офіційний сайт Доломітових Альп має російськомовну версію. Це показує, наскільки наші туристи бажані на курортах Dolomiti Superski.

Сім'ї, які вирушають на відпочинок без дітей, можуть скористатися спецпропозицією Dolomiti Super Sun, в рамках якого в період з 19 березня і до кінця гірськолижного сезону один день відпустки можна провести безкоштовно. Пакет включає в себе сім ночей в готелі за ціною шести і шестиденний скі-пас за ціною п'ятиденного.

Регіон Доломітових Альп - рай для гірськолижників. Це об'єднана зона, яка дозволяє кататися відразу на 12 кращих курортах Італії за єдиним скі-пас. До них відносяться Валь-Гардена, Валь-ді-Фасса, Альта-Бадія, Арабба - Мармолада, Кортіна-д'Ампеццо, Кронплац, Альта-Пустерія, Валь-ді-Фьемме, Сан-Мартіно-ді-Кастроцца, Валле-Ізарко , Тре-Валлі і Чиветта.

Звичайна вартість одноденного скі-пасу на всю зону катання Доломітових Альп для дорослого туриста починається від 37 євро в низький сезон і від 42 євро - у високий. Шестиденний скі-пас для дорослого коштує 186 євро, а п'ятиденний - 162.
08 марта 2011, 10:40





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт