» Отдых » Новости туризма

Валенсія запрошує на свято Фальяс

    всего 84291 отеля

Валенсія запрошує на свято Фальяс

З 15 по 19 березня в іспанській Валенсії відбудеться традиційне свято Фальяс (Fallas) - одне із найяскравіших і веселих подій, кожен рік приваблює в місто туристів зі всього світу. Протягом тижня на вулицях буде звучати музика, гості зможуть спробувати страви іспанської кухні, а вечорами небо над містом осяється святковими феєрверками.

Туристи побувають на карнавальних ходах, які зазвичай влаштовуються щодня. О 12 годині ночі 15 березня городяни виставлять на вулицях ляльок ninot - головних героїв свята, щоб учасники фестивалю змогли вибрати ту, яку помилують і тим самим врятують від спалення.

17 і 18 березня відбудеться одна з найважливіших церемоній свята - підношення квітів до собору Пресвятої Діви, в якій беруть участь тисячі городян. Завершується свято 19 березня спаленням ляльок ninot.

Походження свята до цих пір точно не відомо. Існує кілька версій. Найпереконливішою та популярної визнана та, в якій говориться, що в свій час 19 березня валенсійського столяри палили багаття з залишився дерева на честь свого покровителя святого Йосипа. За іншою - Фальяс походить від вогню, який символізує початок літа. І, нарешті, третя версія розповідає нам про фігуру parot - іграшці, яка уособлювала собою який-небудь персонаж і яку потім кидали у вогонь.

Бажаючим побувати на святі рекомендується провести в місті як мінімум два дні. Церемонія спалення ninot починається в 0. 30-1. 30. Багаття розпалюють в старому гирлі річки Турія, між новими мостами Калатрава і Пуенте-де-лас-Флорес.
25 февраля 2011, 21:51





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт