» Отдых » Новости туризма

США закрили своє посольство в Лівії

    всего 84291 отеля

США закрили своє посольство в Лівії

США закрили своє дипломатичне представництво в охопленій масовими народними заворушеннями Лівії.

Про це повідомив представник американської адміністрації.

Представник Білого дому заявив, що США закінчують підготовку санкцій проти Лівії у зв'язку з насильством, що відбувається в країні.

У свою чергу, Держдепартамент США підтвердив факт припинення діяльності свого посольства в Лівії та евакуації з Тріполі всіх співробітників диппредставництва.

"Враховуючи ситуацію в Лівії ситуацію у сфері безпеки в поєднанні з нашою нездатністю повністю гарантувати безпеку наших дипломатів в країні, держдепартамент евакуював співробітників посольства з Тріполі і тимчасово зупинив всю діяльність посольства, починаючи з 25 лютого 2011 року", - йдеться в повідомленні відомства.

"Безпека американської громади залишається першорядним завданням держдепартаменту і ми продовжимо допомагати їй в максимально можливій мірі через інші місії", - зазначає відомство.

Також раніше США оголосили про санкції проти Лівії. За словами Джея Карні, США також співпрацюють з європейськими партнерами, щоб виробити з ними додаткові санкції і вжити інші багатосторонні дії на адресу лівійського уряду.
25 февраля 2011, 23:51





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт