» Отдых » Новости туризма

Готель W відкрився в Тайбеї

    всего 84291 отеля

Готель W відкрився в Тайбеї

Компанія W Hotels Worldwide відкрила свій перший готель в Тайвані. Він розташований в центрі Тайбея, в діловому районі Xinyi. Будівля готелю W Taipei, розрахованого на 405 номерів, облицьований светоотражающим склом. Інтер'єри номерів оформлені в сучасному стилі, але вони тим не менш нагадують постояльцям і про традиційної східної культури. У кімнатах багато рослин. В кожному номері є балкон і фірмові ліжка W Bed.

У номерах обладнані робочі місця, оснащені комп'ютерами та зручними кріслами. Також там є телевізори з рідкокристалічним екраном, високошвидкісний доступ в інтернет і аудіосистема, повідомляє eTurboNews.

При готелі працює кілька ресторанів. Kitchen Table пропонує страви, приготовані на тандурі і на грилі. У відкритого басейну працює кафе, де готують барбекю. На останньому, 31-му поверсі будівлі розмістився кантонскій ресторан Yen, де готують фірмові супи і десерти.

W Taipei - єдиний готель в місті, звідки відкривається панорамний вид на 101 Tower - одне з найвищих будівель світу. Проживання в новому готелі - від $ 218.
21 февраля 2011, 10:28





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт