» Отдых » Новости туризма

Македонія полегшує правила в'їзду

    всего 84291 отеля

Македонія полегшує правила в'їзду

Уряд Республіки Македонії в кінці минулого року прийняв рішення, відповідно до якого з 1 березня по 31 жовтня 2011 року для громадян Російської Федерації вводиться спрощений режим поїздок у цю країну.

Це означає, що російським туристам для подорожі в Македонію на строк до 90 днів не буде потрібно пред'являти на кордоні туристичні ваучери та оригінали запрошень. Достатньо мати діючий закордонний паспорт, страховий поліс та необхідну для перебування в країні грошову суму. Такий режим вводиться країною у високий туристичний сезон протягом останніх років.

В даний час громадяни Російської Федерації також можуть в'їжджати на територію Республіки Македонії без візи, але необхідно мати оригінал запрошення, завіреного відповідними органами в Македонії, або оригінал туристичного ваучера, що підтверджує факт оплати готелю та інших послуг на весь термін перебування в країні. Також можливий в'їзд за чинною шенгенській візі категорії "С". У всіх інших випадках візу необхідно оформляти наперед в консульському відділі посольства Македонії в Москві.

Разом з тим практичний досвід показує, що в разі прибуття на кордон без заздалегідь оформленої візи питання про в'їзд вирішується індивідуально черговим офіцером прикордонної служби.
21 февраля 2011, 09:03





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт