» Отдых » Новости туризма

Перший готель DoubleTree відкрився в Туреччині

    всего 84291 отеля

Перший готель DoubleTree відкрився в Туреччині

Готельна група Hilton відкрила свій перший готель бренду DoubleTree. Готель розташований в самому серці старого Стамбула, на березі затоки Золотий Ріг, звідки пішки можна дійти до таких пам'яток як Блакитна мечеть, Айя-Софія і лворец Топкапи. Недалеко від готелю також розташований Великий базар - один з найбільших ринків у світі, де можна придбати сувеніри, ювелірні прикраси, спробувати страви місцевої кухні та турецьку каву.

Постояльців чекає традиційний теплий прийом, який відрізняє готелю DoubleTree у всьому світі, а при заселенні їм запропонують фірмове шоколадне печиво.

Готель має в розпорядженні 171 стильним, комфортабельним номером і надає гостям висококласний сервіс. До послуг постояльців - чотири зали для проведення конференцій та заходів, як ділових, так і урочистих. Самий просторий зал, Fatih, може вмістити до 200 осіб. У цілодобовому бізнес-центрі гості знайдуть найсучасніше аудіо-та відеообладнання, а також зможуть скористатися різноманітними додатковими послугами.

Крім того, готель пропонує своїм гостям два ресторани, в тому числі - національної кухні, безкоштовний фітнес-центр, а також spa-центр з сауною, турецькою та парової лазнями, пише Focus on Travel News.

Готель розташований за адресою: Ordu cad. , 31. Вартість проживання становить від 100 євро.
20 февраля 2011, 09:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт