» Отдых » Новости туризма

У Венеції розпочинається карнавал

    всего 84291 отеля

У Венеції розпочинається карнавал

У цьому році на час традиційного карнавалу Венеція перетвориться на "Місто жінок", повторюючи сюжет фільму Федеріко Фелліні , знятого в 1980-му, а епохою, в яку перенесуться учасники свята, стане XIX століття.

Карнавал триватиме з 26 лютого по 8 березня, а його вступна частина і офіційна церемонія відкриття призначена на вихідні 19-20 лютого. Так, 19 лютого з 19. 00 до 20. 00 городяни і туристи піднімуть Gran Brindisi a Venezia - "Великий тост за Венецію". Під звуки знаменитої "застільних арії" (Brindiamo alla sua salute) з опери "Травіата" Джузеппе Верді на площі Святого Марка почнуться танці. У програмі також - оперний концерт і барвисте свято в дусі XIX століття. У неділю на Великому каналі о 10. 00 можна буде подивитися на процесію гондол, а також спробувати місцеві страви та напої.

Основні урочистості розпочнуться 26 лютого о 14. 00 з Свята Марії. В цей час з San Pietro di Castello відправиться традиційна процесія Festa delle Marie, яка пройде через площу Святого Марка до Riva degli Schiavoni, куди прибуде о 16. 00. Хода нагадає історію про викрадення 12 дівчаток і спасіння їх венеціанцями.

У неділю, 27 лютого, відбудеться традиційна і видовищна церемонія, яка носить назву "Політ ангела" і вважається офіційним початком карнавалу - відважна жінка в образі ангела спуститься в натовп з дзвіниці на площі Святого Марка.

З 26 лютого по 8 березня, з 14. 00 і до самої ночі площа Святого Марка буде перетворюватися в театральну сцену, на якій пройдуть вистави, підготовлені артистами з різних країн, паради і авторські виступи.

У різних куточках міста в ці дні можна буде побачити вистави та історичні реконструкції. Програмою також передбачені екскурсії в супроводі гідів, щоб туристи могли побувати найрізноманітніших куточках міста і дізнатися всі таємниці карнавалу.

Деякі церкви в цей час будуть залишатися відкритими до пізнього вечора, в них будуть проходити музичні концерти.
19 февраля 2011, 19:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт