» Отдых » Новости туризма

Наставники Челсі та Арсеналу зажадали знизити ціни на квитки на фінал Ліги Чемпіонів

    всего 84291 отеля

Наставники Челсі та Арсеналу зажадали знизити ціни на квитки на фінал Ліги Чемпіонів

Наставники лондонських Арсеналу і Челсі - Арсен Венгер і Карло Анчелотті - публічно засудили політику ціноутворення UEFA при затвердженні вартості квитків на фінал Ліги чемпіонів.

Про це в суботу, 19 лютого, повідомляють місцеві ЗМІ.

Нагадаємо, раніше Союз європейських футбольних асоціацій оголосив ціни на квитки на фінал Ліги Чемпіонів, який пройде на стадіоні Уемблі в британській столиці. Всього у вільний продаж надійдуть лише 11 тисяч квитків.

Найдешевші з них обійдуться уболівальникам в 150 фунтів (майже 2 тисячі гривень). Вартість квитків другу цінову категорію - 225 фунтів, а третьою, найдорожчою, - 300. При покупці двох квитків "в одні руки" необхідно доплатити ще 26 фунтів комісії.

Ще 50 тисяч квитків будуть продані централізовано уболівальникам команд, які проб'ються у фінал Ліги Чемпіонів. Вартість цих "контрамарок" буде трохи нижче - 80 фунтів.

Вартість квитків на фінал Ліги Чемпіонів з 2009 року зросла майже вдвічі. Так на головний матч турніру, який пройшов у Римі, найдешевший можна було купити за 69 фунтів. Квитки наступної категорії коштували 120 фунтів, а найдорожчі - 171.

Федерація футбольних уболівальників Великобританії вже обрушилося з критикою на UEFA, заявивши, що Союзові "має бути соромно за такі ціни", дорікнувши його в "здирство".
19 февраля 2011, 12:35





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт