» Отдых » Новости туризма

Marriott зміцнює позиції на готельному ринку

    всего 84291 отеля

Marriott зміцнює позиції на готельному ринку

За підсумками минулого року група Marriott International Inc. піднялася з третього на другу сходинку в списку лідерів готельної індустрії за обсягом номерного фонду.

Таким чином, Marriott витіснив з цієї позиції мережу Wyndham Worldwide, випередивши конкурента на 3,5 тисячі номерів. Рік тому Wyndham Worldwide посідав друге місце з перевагою в 2,2 тисячі номерів.

Вирішальним для Marriott став IV квартал 2010 року, коли група відкрила 35 нових готелів, поповнивши своє портфоліо на 8,5 тисячі одиниць. В результаті загальне число готелів групи на кінець 2010 року перевищила 3,45 тисячі, а загальний номерний фонд - 618 тисяч.

Перше місце за обсягом номерного фонду продовжує утримувати британська мережа InterContinental Hotels Group, у якої за підсумками минулого року налічується майже 4,44 тисячі готелів із загальним номерним фондом більше 647 000 кімнат, повідомляє РІА "Новости ".
18 февраля 2011, 18:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт