» Отдых » Новости туризма

У Британії вибухнув скандал навколо цін на квитки на фінал Ліги Чемпіонів

    всего 84291 отеля

У Британії вибухнув скандал навколо цін на квитки на фінал Ліги Чемпіонів

У Великобританії набирає обертів скандал навколо цін на квитки на фінал Ліги Чемпіонів, який пройде навесні на лондонському стадіоні Уемблі. Кілька великих місцевих газет та експерти звинуватили UEFA в "здирство".

Нагадаємо, раніше Союз європейських футбольних асоціацій оголосив ціни на квитки на фінал Ліги Чемпіонів. Всього у вільний продаж надійдуть лише 11 тисяч квитків.

Найдешевші з них обійдуться уболівальникам в 150 фунтів (майже 2 тисячі гривень). Вартість квитків другу цінову категорію - 225 фунтів, а третьою, найдорожчою, - 300. При покупці двох квитків "в одні руки" необхідно доплатити ще 26 фунтів комісії.

Ще 50 тисяч квитків будуть продані централізовано уболівальникам команд, які проб'ються у фінал Ліги Чемпіонів. Вартість цих "контрамарок" буде трохи нижче - 80 фунтів.

Вартість квитків на фінал Ліги Чемпіонів з 2009 року зросла майже вдвічі. Так на головний матч турніру, який пройшов у Римі, найдешевший можна було купити за 69 фунтів. Квитки наступної категорії коштували 120 фунтів, а найдорожчі - 171.

Федерація футбольних уболівальників Великобританії обрушилося з критикою на UEFA, заявивши, що Союзові "має бути соромно за такі ціни", дорікнувши його в "здирство".

"Ціни абсолютно позамежні, - заявив глава організації Малколм Кларк. - Не тільки в нашій країні, але і у всій Європі, звідки можуть приїхати уболівальники на фінал, шоковані".

Він підкреслив, що такі ціни в першу чергу вдарять по уболівальникам, які приїдуть з-за кордону.

До критики UEFA приєдналися кілька великих британських газет, зокрема Daily Mail і The Sun.

  У Союзі ж захищає ціни на квитки. Директор УЄФА зі змагань Джорджіо Маркетті заявив, що вони відповідають загальноприйнятій рівню такого роду матчів, зокрема, фіналів чемпіонатів світу та Європи.

Нагадаємо, фінал найавторитетнішого європейського клубного турніру пройде 28 травня 2011 року.
18 февраля 2011, 18:11





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт