» Отдых » Новости туризма

Російський турист отримав від влади Єгипту $ 50 тисяч за відкушену акулою руку

    всего 84291 отеля

Російський турист отримав від влади Єгипту $ 50 тисяч за відкушену акулою руку

Петербуржець Євген Трішкін отримав від міністерства туризму Єгипту $ 50 тисяч у якості компенсації за відкушену акулою руку.

Як повідомляє РИА Новости, російський турист вже заявив, що "один протез руки стільки і коштує". Він не виключив, що може подати позов до туроператора. "У зобов'язаннях туроператора прописано 'забезпечення безпеки туристів', - зазначив 54-річний Трішкін, слова якого наводить Life News. - Як турист я там пробув два дні. Але проплатив путівку за 13 днів. Грошей мені не повернули ані копійки".

РІА Новини зазначає, що з 14 лютого Трішкін почав готувати документи для отримання інвалідності. Далі він має намір відправитися на протезування, яке, як очікується, буде проведено за рахунок адміністрації Петербурга.

Як відомо, інцидент в Єгипті стався в грудні минулого року. Акула відкусила Трішкін руку, коли він купався в районі єгипетського Шарм-ель-Шейха. Всього в результаті нападу акул 30 листопада і 1 грудня постраждали троє російських туристів і один українець. 5 грудня стало відомо, що акула відкусила руку туристці з Німеччини, після чого жінка померла.
15 февраля 2011, 19:44





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт