» Отдых » Новости туризма

У турецькій Антальї в 2011 році відкриється рекордне число нових готелів

    всего 84291 отеля

У турецькій Антальї в 2011 році відкриється рекордне число нових готелів

Приблизно 10 нових готелів планується відкрити в 2011 році на найпопулярнішому в Туреччині курорті Анталья, повідомила PR-директор компанії TEZ Tour Марина Макаркова в п'ятницю. За її словами, більшість з них - готелі рівня 5 * з найкращим і якісним набором послуг по системі all inclusive. "Наприклад, у травні 2011 року відкриється новий готель мережі Voyage - Maxx Royal Belek Golf & Spa. Він вже зараз претендує на звання самого розкішного готелю під всім Анталійському регіоні, - розповіла "Інтерфакс-Туризму" М. Макаркова. - Готель розташований прямо на березі моря на площі 400 тис. кв. метрів. Більше 70% його номерів має вид на море. У кожному номері - система клімат-контролю і високошвидкісний доступ в Інтернет ".

"TEZ Tour буде працювати з більшістю нових готелів. Їх поява - хороша новина для популярного у росіян курорту. Думаю, що, незважаючи на величезне число готелів в Анталії, вони будуть затребувані, завдяки і своїм рівнем, і зростанню попиту на відпочинок у Туреччині взагалі через політичну нестабільність в Єгипті та Тунісі ", - додала М. Макаркова. "Росіян цього літа в Туреччині буде багато, відповідно, готелі дають нам додаткові місця, наприклад, що відкривається готель Sensimar Belek Resort and SPA 5 * в Белеку.

Мережа Sensimar давно працює з великими європейськими операторами, проте цього року в новому готелі очікується великий приплив російських туристів, так як TEZ Tour планує активно продавати його своїм клієнтам ", - сказала також представник туроператора. За словами М. Макарковой, цінова політика Sensimar Belek Resort and SPA 5 * буде досить лояльною для туристів з країн СНД, особливо якщо врахувати, що готель розташовується в самому елітному і дорогому регіоні Анталійського узбережжя. Тим не менш, як припустила співбесідниця, навряд чи нові готелі в розпал сезону будуть давати спецпропозиції або проводити промо-акції.

"Турецькі готелі почувають себе зараз досить впевнено, так що якщо є необхідність заощадити на відпочинку, краще, не чекаючи спецпропозицій, скористатися системою раннього бронювання (early booking), яка дозволяє знизити вартість майбутнього відпочинку на 30% і більше", - розповіла М. Макаркова. Нагадаємо, за даними Міністерства з туризму Туреччини, у 2011 році тут відкриється майже 10 нових готелів: Port Side 5 *, Seamelia Beach Resort and Spa 5 *, Sensimar Belek Resort & SPA 5 *, Side Prenses 3 *, не новий, але повністю реконструйований Club Side Star 4 *, Maxx Royal 5 *, Etelya Aqua 5 *.
12 февраля 2011, 09:09





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт