» Отдых » Новости туризма

ЗМІ: На єгипетські курорти повертаються іноземні туристи

    всего 84291 отеля

ЗМІ: На єгипетські курорти повертаються іноземні туристи

Іноземні туристи поступово повертаються на курорти Єгипту, аеропорт Хургади прийняв у вівторок 17 міжнародних рейсів, на яких прибуло більше 2300 туристів з різних країн, пише газета Аль-Ахрам.

Так, за інформацією видання, ряд європейських держав, зокрема Великобританія, Нідерланди та Німеччина вже зняли заборону на поїздки туристів на єгипетські курорти Червоне море, переконавшись, що іноземцям тут нічого не загрожує, повідомляє газета. Як очікується, потік туристів повернеться до докризових показників вже в середині березні.

У той же час, глава профспілки туристичних лідерів Єгипту Мухамед Гаріб пояснив, що туристичні об'єкти Єгипту, в тому числі піраміди Гізи, відкриті для відвідин.

За його словами, виняток становить Єгипетський музей у центрі Каїра, який опинився в епіцентрі зіткнень демонстрантів і поліції.

"Я очікую, що Єгипетський музей відкриється протягом декількох днів", - сказав Гаріб, пояснивши, що після того, як музей зазнав нальоту, владі необхідно закінчити інвентаризацію експонатів.

Що стосується безпеки іноземних туристів, то їм, у світлі останніх подій в країні, взагалі нічого не загрожує, тому що революція була спрямована не проти іноземних гостей, а проти влади, вважає Гаріб.

"Більш того, як відомо, російські туристи воліють відпочивати в Шарм-еш-Шейху і Хургаді, а це взагалі дуже далеко від усіх подій, які останнім часом відбувалися в Єгипті", - додав він.

Крім того, за словами голови профспілки гідів, період потрясінь вже позаду, і влада зробить все можливе для забезпечення безпеки.

Напередодні, 14 лютого, повідомлялося, що останні українські туристи, які організовано відпочивають у Єгипті, повернулися в Україну 12 лютого.
15 февраля 2011, 18:56





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт