» Отдых » Новости туризма

Швейцарія вирішила заморозити активи, які можуть належати Мубараку

    всего 84291 отеля

Швейцарія вирішила заморозити активи, які можуть належати Мубараку

11 лютого, представник МЗС Швейцарії заявив, що уряд країни прийняв рішення заморозити активи, що потенційно належать пішов у відставку президенту Єгипту Хосні Мубараку.

Про це повідомляє Reuters. Про те, який обсяг заморожених активів, не повідомляється.

Відзначимо, що сьогоднішній день підвів риску під тридцятирічним правлінням 82-річного Мубарака в Єгипті. Вперше він був обраний на президентський термін на референдумі 13 жовтня 1981 року після вбивства радикальними ісламістами президента Анвара Садата. З тих пір тричі референдуми в 1987, 1993 і 1999 роках продовжували його повноваження на шість років. У 2005 році відбулися перші в історії країни альтернативні вибори президента Єгипту, на яких він з великим відривом випередив усіх конкурентів.

Мубарак сам ініціював внесення до конституції поправок, що вводять альтернативні вибори замість загальнонаціонального референдуму по кандидатурі, відібраної парламентом.

Найближчим часом в країні пройдуть чергові вибори глави держави, але ні самого Мубарака, ні його сина Гамаля вже точно не буде серед кандидатів на вищий державний пост.
11 февраля 2011, 19:35





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт