» Отдых » Новости туризма

Глава МЗС про безвізовий режим з Євросоюзом: Головне якість, а не терміни

    всего 84291 отеля

Глава МЗС про безвізовий режим з Євросоюзом: Головне якість, а не терміни

Міністр закордонних справ Костянтин Грищенко заявив, що Київ докладе максимум зусиль для досягнення компромісів у ході переговорів щодо угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

В інтерв'ю Інтерфакс-Україна міністр підкреслив, що в цілому є певний прогрес у цьому напрямку.

"Ми розраховуємо на те, що то взаєморозуміння, якого вдалося досягти, і той факт, що в 2011 році головувати в ЄС будуть Угорщина і Польща, які послідовно відстоюють інтереси України в ЄС, дозволить нам завершити ці переговори вже в цьому році", - підкреслив Грищенко.

Він додав, що Україна розраховує на прийняття з боку ЄС політичних рішень з приводу поступового відкриття свого ринку для українських товарів та послуг.

"У першу чергу мова йде про доступ до сільськогосподарського ринку, ринку послуг, зокрема транспортного і енергетичного, а також поширення на Україну свободи підприємницької діяльності та пов'язаної з нею свободи пересування осіб", - заявив Грищенко.

"Таким чином, сьогодні ми зосереджуємося, в першу чергу, на якості майбутньої угоди, а не на термінах завершення переговорів. Ми докладемо максимум зусиль для досягнення відповідних компромісів в максимально короткі терміни", - підкреслив глава МЗС.

Як повідомлялося, Президент України Віктор Янукович висловив надію на введення безвізового режиму між Україною та Європейським союзом уже в поточному році.

"Окремо висловлю свої надії, що до проведення Євро-2012 безвізовий режим для України з боку Євросоюзу стане реальністю. Ми все зробимо, щоб це відбулося вже в 2011 році", - сказав Янукович сьогодні в Давосі.
28 января 2011, 16:05





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт