» Отдых » Новости туризма

Невідомий повідомив про закладену бомбу в аеропорту Домодєдово

    всего 84291 отеля

Невідомий повідомив про закладену бомбу в аеропорту Домодєдово

У московську міліцію подзвонив невідомий і повідомив про закладену бомбу в аеропорту Домодєдово, повідомило джерело агентства Інтерфакс у правоохоронних органах.

"О 19:05 за телефоном 02 зателефонував невідомий і повідомив про підготовлюваний вибух в аеропорту Домодєдово, після чого повісив трубку", - сказав співрозмовник агентства.

При цьому він додав, що в даний час аеропорт продовжує роботу, його територію обстежують кінологи з собаками, також проводиться візуальний огляд приміщень силами посилених патрулів.

Нагадаємо, в понеділок, 24 січня, о 16:32 за московським часом в аеропорту Домодєдово пролунав вибух, потужність якого склала 5 кг в тротиловому еквіваленті. Жертвами теракту стали 35 осіб, у тому числі восьмеро іноземних громадян.

За попередніми даними, вибуховий пристрій привів у дію чоловік 30-40 років щільної статури. Причетність до теракту жінки, про яку раніше повідомило джерело в правоохоронних органах, слідство спростувало. На думку експертів Інституту етнології і антропології РАН, смертник точно не є кавказцем.

Президент Росії Дмитро Медведєв на засіданні колегії ФСБ заявив, що злочинці, які організували і скоїли теракт, повинні бути знайдені і віддані під суд, а в разі опору - знищені.

Раніше голова комісії Ради Федерації (СФ) з контролю за забезпеченням діяльності СФ генерал-полковник Володимир Кулаков заявив, що частину терористів, закинутих у Москву для здійснення теракту в Домодєдово, були схоплені спецслужбами ще наприкінці грудня.
26 января 2011, 20:05





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт