» Отдых » Новости туризма

Надзвичайний стан в Тунісі: туристам рекомендують не залишати готелі

    всего 84291 отеля

Надзвичайний стан в Тунісі: туристам рекомендують не залишати готелі

Заворушення в Тунісі продовжуються. Влада сьогодні ввели на території всієї держави режим надзвичайного стану. На вулицях міст заборонено збиратися більш ніж по троє. Поліцейським і військовим надали право відкривати вогонь по всіх, хто порушуватиме накази. Туристам настійно рекомендується не залишати території готелів.

Комендантська година в Тунісі діє з 18. 00 до 6. 00, повідомляє Lenta. ru. Повітряний простір над країною закрито, що ускладнює виїзд на батьківщину туристів. Нещодавно стало відомо, що президент Тунісу Зін ель-Абідін Бен Алі, політикою якого незадоволені протестуючі, покинув країну.

За даними Російського союзу туріндустрії, в даний час в Тунісі знаходиться не більше 200 туристів з Росії. РСТ вже висловив готовність допомогти їм покинути охоплену хвилюваннями країну на літаку МНС РФ.

Заворушення почалися в середині грудня 2010 року на півдні країни, а потім перекинулися на її столицю - місто Туніс. Громадяни виступають проти високого рівня безробіття, в тому числі серед випускників університетів, а також зростання цін на продукти харчування.
14 января 2011, 21:58





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт