» Отдых » Новости туризма

Готель Club Med Sandpiper Bay відкрився у Флориді

    всего 84291 отеля

Готель Club Med Sandpiper Bay відкрився у Флориді

Після реконструкції, на яку пішло $ 25 мільйонів, у флоридському Порт-Сен-Люсі (Port St. Lucie) відкрився готель Club Med Sandpiper Bay. Подія примітно тим, що Sandpiper Bay - єдиний в США курортний готель, що працює по системі all inclusive.

На площі в 874 тисяч квадратних метрів розмістилися два ресторани, бар, чотири басейни (один з яких призначений тільки для дорослих), конференц-зали і альтанка для проведення весільних церемоній на березі океану. Туристам пропонують розміщення в комфортабельних номерах, включаючи сімейні люкси з двома спальнями і двома ванними кімнатами.

Готель підготував широкий спектр розваг для дітей від 4 місяців до 17 років. Для маленьких гостей була побудована і Kidz Village з парком і центром мистецтв.

Дорослі тут зможуть пограти в теніс і гольф під керівництвом досвідчених тренерів. На території готелю розташовані 21 тенісний корт і 18-луночное поле для гольфу. 7-денне мешкання в готелі обійдеться в $ 2,5 тисячі на двох.

Порт-Сен-Люсі розташований на березі Атлантичного океану, в 170 км на північ від Майамі і в 171 км на південний схід від Орландо.
13 января 2011, 16:08





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт