» Отдых » Новости туризма

ЗМІ: МЗС забув попередити українців про зміну візового режиму з М'янмою

    всего 84291 отеля

ЗМІ: МЗС забув попередити українців про зміну візового режиму з М'янмою

Туристи з України, які зібралися в Новому році відвідати М'янму (раніше - Бірма) стикаються з несподіваними труднощами: відтепер від них вимагають отримання візи, хоча раніше її можна було купити в аеропорту після прибуття , пише видання Новий регіон.

Як пише видання, для багатьох з мандрівників такі нововведення обертаються зривом відпустки.

При цьому, пише Новий регіон, МЗС України досі не опублікував жодної інформації про нові правила в'їзду до М'янми для українців.

"Посольство України в Бангкоку з 29-го грудня не бере трубки. В нас є три телефони з сайту, всі вони мовчать", - зазначили репортери Нового регіону, які намагалися в новорічні канікули вилетіти в М'янму з Бангкока.

"Те, що посольство України в Бангкок мовчить, ми обов'язково перевіримо. Якщо це так, то воно буде покарано. Але всю цю інформацію потрібно перевіряти. Ми готові допомогти нашим громадянам", - запевнив агентство керівник департаменту інформаційної політики МЗС України Олег Волошин.

Аналогічні обіцянки озвучив і прес-секретар МЗС Олександр Дікусаров. "Ми просимо направити листа з детальною інформацією щодо цього інциденту. Ми відразу ж оперативно перевіримо всю цю інформацію і будемо реагувати", - підкреслив він.
13 января 2011, 17:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт