» Отдых » Новости туризма

Чехія на межі повені

    всего 84291 отеля

Чехія на межі повені

Через різке підвищення температури повітря в Західній Європі, почав інтенсивно танути сніг і в річках підвищився рівень води, у зв'язку з чим, у ряді країн виникла загроза повені.

Саме така ситуація склалася в Чехії. На річці Лаба (Ельба) оголошений рівень тривоги. Так, в Дечині, на кордоні з Німеччиною, через Лабу протікає зараз в два рази більше води, ніж зазвичай.

Друга ступінь загрози повені оголошена в Охже. Різко зріс рівень води в річці Бероунка (притока Влтави). Підвищився рівень води у Влтаві і в межах Праги.

У Празі прийняті екстрені заходи безпеки для запобігання можливого затоплення деяких районів міста. Від річки Влтави, де зараз піднімається рівень води, гідроворотамі зі сталі й бетону відділений її притока - річка Чертовка. У деяких місцях залізобетонними бар'єрами посилені міські набережні.

Наші колеги з метеослужби Чехії попереджають, що в найближчі дні продовжиться підвищення температури повітря, вдень стовпчики термометрів можуть піднятися до позначки +11 градусів. А значить, зростає загроза повені.
11 января 2011, 14:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт