» Отдых » Новости туризма

Європа відновлює транспортне сполучення після снігопадів

    всего 84291 отеля

Європа відновлює транспортне сполучення після снігопадів

У північній та західній Європі в середу, 22 грудня, поступово нормалізується авіасполучення і рух міжнародних потягів, перерване через сильні снігопади і низькі температури.

Як передає Reuters, Лондонський Хітроу і аеропорт Франкфурта-на-Майні, одні з найбільших в Європі, повідомили, що їх діяльність повертається в нормальний режим.

У середу Хітроу повинен бути завантажений на 70 відсотків від звичайного стану, в розкладі близько 800 рейсів, але пасажирам як і раніше радять не приїжджати, якщо у них немає підтвердженої інформації, що їх рейс відбудеться.

Франкфуртський аеропорт запрацював в середу на повну потужність після закриття в понеділок на кілька годин і скасування 400 рейсів. За словами представника аеропорту, затримки відобразилися на 3. 500 пасажирах, 600 з яких були змушені ночувати в залах очікування.

Оператор німецьких залізниць Deutsche Bahn повідомив, що, починаючи з 22 грудня, пустить додаткові потяги, щоб впоратися з напливом мандрівників. Цей захід триватиме до 31 грудня. Повертаються до нормальної роботи і потяги Eurostar, що зв'язують столиці Великобританії, Бельгії і Франції.
22 декабря 2010, 12:44





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт