» Отдых » Новости туризма

Турецькі готельєри взяли в заручники 500 туристів за борги туроператора

    всего 84291 отеля

Турецькі готельєри взяли в заручники 500 туристів за борги туроператора

Своєрідним "домашнім арештом" завершилося авіаційне подорож для 427 естонських туристів, закинутих на турецький берег компанією Top Tours. Ця естонська турфірма в підсумку відмовилася платити за проживання своїх клієнтів в готелях, після чого адміністрація готелів пішла на рішучі заходи.

У п'ятницю найбільший туристичний оператор Естонії Top Tours оголосив про згортання бізнесу, підтвердивши відмова від виконання зобов'язань по вже проданим туристичним пакетам через брак активів. Загальний борг туроператора перед отельерами і клієнтами складає приблизно 500 тисяч євро, повідомляє "NewsRu" з посиланням на естонські ЗМІ.

Керівництво низки турецьких готелів вже попередило про те, що естонські туристи залишаться під їх "арештом" до повного погашення всіх боргів.

Зі свого боку, агентство по захисту прав споживачів пообіцяло покрити суму фингарантий, складову 3000000 естонських крон (близько 190 тисяч євро), і виплатити ці гроші отельерам. Одночасно ведуться переговори з авіакомпанією Estonian Air про доставку туристів на батьківщину.
24 мая 2010, 09:23





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт