» Отдых » Новости туризма

Оновлений Divan Istanbul у Стамбулі відкривається в наступному році

    всего 84291 отеля

Оновлений Divan Istanbul у Стамбулі відкривається в наступному році

На 2011 рік призначено відкриття оновленого готелю Divan Istanbul з 50-річною історією, колись що був однією з визначних пам'яток Стамбула. Бюджет робіт з реновації готелю склав близько 50 млн. дол США, повідомляє портал hotels. su

Після другого народження, готель обіцяє сполучити в собі архітектурна та культурна спадщина міста з обслуговуванням на міжнародному рівні, характерному для мережі Divan, в яку також входять готелі Divan Istanbul Asia і Divan Istanbul City в тому ж Стамбулі, Divan Ankara в Анкарі, Divan Antalya в Антальї і Divan Bodrum в Бодрумі.

Дизайн оновленого Divan Istanbul створений французьким архітектором Тьєррі Деспонтом, відомому по роботі над 5-зірковими готелями Claridge, Carlyle і Dorchester в Європі і США. Нове готельна будівля буде відновлено в тих же розмірах, а в його зовнішності традиційний стиль буде інтерпретований в сучасній манері. Готель вмістить 228 номерів, 2 тематичних ресторану, кондитерський магазин, паркування, фітнес-центр, СПА, басейн і просторі конференц-зали.

Оригінальна будівля готелю було знесено в грудні 2008 р. і незабаром нам буде представлений зовсім новий вигляд Divan Istanbul.
24 мая 2010, 09:02





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт