» Отдых » Новости туризма

У Дрездені відкрилася виставка мейсенської порцеляни

    всего 84291 отеля

У Дрездені відкрилася виставка мейсенської порцеляни

У німецькому Дрездені проходить виставка "Тріумф синіх мечів" (Triumph der Blauen Schwerter), присвячена 300-річчю мейсенской порцелянової мануфактури, заснованої в 1710 році, незабаром після відкриття секрету виготовлення твердого фарфору в Саксонії алхіміком Йоганном Фрідріхом Беттгер. Вироби мануфактури швидко стали предметом культу у світській Європі, а потім і в Росії.

Назва експозиції з'явилося завдяки емблемі мануфактури, яка являє собою схрещені сині мечі. На виставці в Японському палаці зібрано близько 800 експонатів з різних колекцій зі всього світу - з Москви, Нью-Йорка, Лондона, Парижа, Праги та Будапешта. Вперше відвідувачі зможуть побачити частину дрезденської колекції, яка зазвичай недоступна публіці, повідомляє сайт асоціації музеїв Дрездена.

Виставка відкрита щодня з 10. 00 до 18. 00, по четвергах - з 10. 00 до 21. 00. Вартість дорослого вхідного квитка складає 6 євро, для дітей до 16 років - вхід безкоштовний. Групам від 10 осіб надається знижка - кожен квиток обійдеться в 4 євро. Виставка триватиме до 29 серпня.
23 мая 2010, 12:03





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт