» Отдых » Новости туризма

Пансіони і готелі для любителів садів

    всего 84291 отеля

Пансіони і готелі для любителів садів

Спеціально для тих, хто любить відпочивати в гарних місцях, Times склала список 20 кращих європейських пансіонів і готелів з власними садами.

Ladyburn - пансіон, що розмістився в будівлі, побудованій в 1600 році, - знаходиться в британському графстві Ершір (Ayrshire), поблизу від Мейбола (Maybole). Три тутешніх розарію входять в список Національної ради Великобританії по збереженню садів і рослин. Крім троянд в місцевому саду в свій час цвітуть проліски, нарциси та рододендрони. Проживання - від 93 євро.

Багато мандрівники знають про прекрасних садах Hampton Court Palace в британському Сурреї, але далеко не всім відомо, що там можна переночувати. Постояльців розміщують в численних будівлях, розкиданих по всій території величезного саду. Наприклад, уїк-енд в рибальському хатині, розрахованої на шістьох, можна провести за 890 євро. Гості отримують можливість безкоштовного відвідування самого палацу.

Девід Ллойд - власник старовинного (XVIII століття) зерносховища в Глостерширі (Gloucestershire) - професійний садовий фотограф і великий любитель троянд. Поряд з його пансіоном Granary розбитий розарій з 100 з гаком видів цих квітів. Також тут є музична студія, де будь-який бажаючий може пограти на барабанах, клавішних та інших музичних інструментах. Приміщення, що здають постояльцям, розраховане на двох і коштує 275 євро на тиждень.

Пансіон Hostellerie la Roseraie у французькому Монтіньяк (Montignac) розмістився у симпатичному особняку. Він розрахований на 16 номерів. У місцевому столітньому саду цвітуть близько 450 кущів троянд. Також є басейн і тераса з видом на воду. Дві ночівлі плюс прогулянка по каналу обійдуться в 295 євро.

Необов'язково жити в одному місці і милуватися одним і тим же садом день у день. Можна відправитися в круїз по річці Шер (Cher) в долині Луари. Уздовж її берегів - величезна кількість квітучих садів. Перший круїз відправляється 27 червня. Вартість подорожі (шість ночей, повний пансіон, екскурсії до місцевих замки) становить 2,5 тисячі євро.

Навколо вілли Cimbrone в італійському Равелло (Ravello) розбиті приголомшуючою краси сади. Щоб дістатися до готелю, потрібно подолати 15-хвилинний крутий підйом. Місцеві сади відкриті для всіх протягом дня, однак постояльці готелю мають можливість гуляти по ним і вночі. Проживання - від 234 євро за ніч.

Maes-y-Neuadd на півночі Уельсу - це готель з рестораном, якій належать 345 000 квадратних метрів квітучих лугів і пишних садів. Два місцевих городу щорічно поставляють на ресторанну кухню готелю близько 10 тонн овочів і фруктів. Проживання обійдеться туристу від 116 євро за ніч.

Kirklands House and Garden в шотландському Саліні (Saline) - невеликий сімейний пансіон. Його господарі Пітер і Джилл Харт регулярно проводять спеціальні заняття для садівників-любителів. Постояльців вчать вирощувати квіти, овочі і потрібні на кухні і в аптечці трави. Проживання - від 90 євро на добу, курс садівництва - 110 євро.

Cashel House в ірландському регіоні Коннемара (Connemara) - сільський готель, оточена садами. Тут також можна займатися садівництвом і розведенням городу. По сусідству є поле для гольфу і рибне господарство, де можна ловити форель. Вартість дводенного проживання, включаючи садові курси, - 290 євро.

Anna's House - пансіон, розрахований всього на чотири номери, - знаходиться в 16 кілометрах від Белфаста (Північна Ірландія). Він відомий тим, що постояльців тут годують органічної їжею найвищої якості. Власниця Ганна Джонсон воліла доглянутий сад заповіднику. Так що гості, які відпочивають у пансіоні, можуть знайти на належній йому території чимало затишних куточків. Проживання - від 90 євро.

Садиба єлизаветинських часів Cadhay в східному Девоні ідеально підходить для сімейного проведення часу або відпустки з великою компанією друзів. Садибу оточує невеликий сад з кедрами, фонтанами, доглянутими газонами, Тисовий огорожами, середньовічним ставком і галявиною для гри в крокет. Проживання - від 3350 євро на тиждень (на 20 осіб).

Brantwood в Камбрії (Cumbria, Англія) був побудований англійським художнім критиком Джона Раскіна в 1872 році. Будівля оточують чудові ліси. Є невеликий симпатичний сад. Останній поверх старого будинку був перетворений в пансіон на двох. З його вікон відкривається прекрасний вид на озеро Коністон (Coniston Water). Проживання - від 120 євро за ніч.

Barnsley House в Сіренчестере (Cirencester, Англія) нещодавно відкрився після реконструкції і знову приймає постояльців. У тутешньому саду, розбитому в 50-і роки, проводяться різноманітні садівничі семінари, а також дводенні курси акварельного живопису. Вартість проживання від 65 євро за ніч.

Британський острів Треско (Tresco, архіпелаг Сіллі), де проживають усього 165 осіб, часто називають "ботанічним садом під відкритим небом". На території острова виростають близько 5 тисяч видів рослин. Зупинитися можна в будівлі колишньої човнової станції, перебудованої в котедж на шістьох. Проживання - від 1600 євро на тиждень.

Little Barn and the Cabin - затишний пансіон в Корнуоллі - може похвалитися справжнім субтропічним садом, розбитим господарем-художником, що живе по сусідству. Тут ростуть понад 500 видів рослин з усього світу, а також є вражаючий ставок з лататтям. Котедж на двох обійдеться в 476 євро на тиждень.

Пансіон Le Manoir у французькому департаменті Дордонь (Dordogne) знаходиться на березі озера і розрахований на великі компанії (32 людини). Будівля була побудована в XVIII столітті, а місцеві сади охороняються Міністерством навколишнього середовища Франції. Проживання - від 680 євро на тиждень.

Готель Luton Hoo в англійському Бедфордширі (Bedfordshire) знаменитий тим, що його сад відображений у фільмі "Чотири весілля і одні похорони". Сад був спроектований ще в XVIII столітті, так що багатьом тутешнім каштанам вже по 300 років. При готелі є spa-центр, басейн і тенісні корти. Проживання - від 257 євро за ніч.

Замок Birac в Аквітанії (Франція) був побудований в XIII столітті. Йому належать понад 20 тисяч квадратних метрів землі, на якій розбитий прекрасний сад з басейном. Власники зберегли середньовічні світлі стіни замку, готичні старовинні каміни, балки і поліровані кам'яні підлоги. Вартість проживання - 1379 євро на тиждень (на 16 осіб).

Goldsborough Hall - пансіон в англійському місті Харрогіт (Harrogate). Сади навколо цього величного будинку були недавно відновлені і приведені в порядок. Тут є стародавній тис, бук, акації та липи, самий старий каштан в країні і цілі гаї японської вишні. При пансіоні працює невелике кафе. Вартість проживання - від 175 євро за ніч.

Copyhold Hollow в Західному Суссексі - будівля XVI століття, нещодавно перетворене в пансіон на чотири кімнати. Воно оточене лісами, полями і пишним садом. Поблизу знаходяться інші відомі сади Суссекса: Leonardslee, Wakehurst Place, Sheffield Park, High Beeches, Borde Hill, Nymans і Standen. Проживання - від 93 євро за ніч.
23 мая 2010, 14:33





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт