» Отдых » Новости туризма

Олександр Рибак відкрив Євробачення-2010 в Осло

    всего 84291 отеля

Олександр Рибак відкрив Євробачення-2010 в Осло

Урочиста церемонія відкриття Міжнародного конкурсу пісні Євробачення-2010 відбулася в Осло у Міській ратуші в неділю ввечері.

Про це повідомляє спеціальний кореспондент РІА Новини.

"Ми раді вітати вас у Міській ратуші. На мій погляд, цей конкурс буде символізувати наше об'єднання. Ми сподіваємося, що ви будете вдячними слухачами, вам сподобається це змагання, і нехай переможе найсильніший", - сказав мер Осло Фабіан Стенг, звертаючись до присутніх представникам делегацій країн-учасниць Євробачення, журналістам і прихильникам.

Гості церемонії з'являлися в ратуші, долаючи так звану червону доріжку в алфавітному порядку. Через приблизно годину, коли всі запрошені зібралися в залі, розписаному фресками, і офіційні привітання було виголошено, слово традиційно взяв виконавчий директор Євробачення Сванте Стокселіус. Представляючи його, ведучий вечора сказав гостям, що "у США є Обама, у Microsoft - Білл Гейтс, а у Євробачення - Сванте Стокселіус".

"Я радий, що наш конкурс цього року проходить в Норвегії, і з гордістю і щастям оголошую Євробачення" відкритим, - сказав Стокселіус, після чого сцена була віддана артистам.

Природно, церемонія відкриття Євробачення в Осло не змогла обійтися без співака Олександра Рибака, який приніс перемогу Норвегії, виступивши на московському Євробаченні минулого року з піснею Fairytale.
24 мая 2010, 00:35





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт