» Отдых » Новости туризма

Кращий готель Таїланду пропонує вивчити культуру країни

    всего 84291 отеля

Кращий готель Таїланду пропонує вивчити культуру країни

Готель Sarojin отримав нагороди в номінаціях "Абсолютний переможець" і "Кращий готель Таїланду" на церемонії вручення премії Thailand Green Awards 2010. Престижна нагорода вручається тайським туристичним бюро спільно з сайтом Responsibletravel. com

Засновники премії нагородили готель Sarojin за видатні досягнення в галузі охорони навколишнього середовища і просування Таїланду в якості екологічного туристичного напрямку.

Щоб розділити радість перемоги з постояльцями, власники готелю створили спецпакет Taste of Thailand. Він надає клієнтам Sarojin унікальну можливість досконально вивчити культуру Таїланду і особливості місцевого життя, повідомляє eTurbo News.

В рамках спецпакети гості готелю зможуть відправитися в один із запропонованих турів. Наприклад, їм пропонують взяти участь у повноцінному кулінарному майстер-класі, що займає цілий день. У нього входять вивчення традиційних тайських блюд і способів їх приготування, похід на ринок за необхідними продуктами і прогулянка по річці на човні, що знайомить туристів з особливостями сільського життя країни.

Також пропонується тур "Погляд на місцеве життя" з відвідуванням ферм, де вирощують креветок і збирають ластівчині гнізда, а також плантацій горіхів кеш'ю. В рамках ще одного туру гості відправляться на рибальському човні в рибне господарство та на прогулянку по національному парку Sri Phang Nga. Інший тур передбачає поїздку в дитячий будинок, де проживає близько 60 дітей - жертв цунамі.

Пакет Taste of Thailand коштує $ 3400 на двох і включає в себе шестиденне проживання в найрозкішнішої частини готелю - Garden Residence, сніданки із шампанським та індивідуальний трансфер з та в аеропорт Пхукета.
25 ноября 2010, 15:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт