» Отдых » Новости туризма

Консульство Фінляндії у Мурманську поставило рекорд з видачі віз

    всего 84291 отеля

Консульство Фінляндії у Мурманську поставило рекорд з видачі віз

18 листопада відділення консульства Фінляндії у Петрозаводську видало двадцятитисячного за цей рік візу. За весь 2009 рік тут було оформлено 19 340 віз, число відмов становило 0,3%. За прогнозами, в 2010 році в Мурманську буде видано на 10 тисяч більше віз, ніж роком раніше.

Мурманське відділення щодня приймає від 200 до 350 візових заяв. Рекордними для дипмісії стали серпень, вересень і жовтень, коли зростання числа звернень склав 100%. Про це повідомив консул Мартті Руококоскі, слова якого наводяться на сайті Генерального консульства Фінляндії.

Зростання турпотоку дипломати пояснюють покращенням економічної ситуації. Крім Мурманська, візові заяви надходять тепер і з інших міст і селищ Кольського півострова. Свою роль зіграло і спрощення митних правил. Починаючи з серпня 2010 року до Росії можна ввозити товари, загальна вага яких не перевищує 50 кілограмів, хоч кожен день. До цього в Росію можна було ввезти не більше 35 кілограмів товарів раз на місяць.

До кінця 2010 року всі консульські служби Фінляндії на території РФ планують видати нашим громадянам близько мільйона різних шенгенських віз. Такий прогноз раніше озвучив надзвичайний і повноважний посол Фінляндії в Росії Матті Анттонен. За весь минулий рік громадяни Росії у фінських консульствах отримали 729 603 візи.
25 ноября 2010, 13:23





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт