» Отдых » Новости туризма

Туристичний офіс Марокко працює за новою адресою

    всего 84291 отеля

Туристичний офіс Марокко працює за новою адресою

Туристичне представництво Марокко в РФ відкрилося за адресою: вул. Митна, д. 3, офіс 45. Раніше воно розташовувалося в невеликому кабінеті при посольстві цієї країни. У найближчих планах - збільшення штату і велика маркетингова кампанія.

" Марокко вважає російський ринок пріоритетним, - розповів глава російського представництва національного офісу по туризму Марокко Самір Суссі Ріах. - Ми будуємо великі плани на 2011 рік, плануючи запустити в Росії державну рекламну компанію ".

До кінця цього року зростання російського турпотоку в Марокко, імовірно, складе 50% в порівнянні з минулим роком, досягнувши 30-32 тисяч чоловік. За перше півріччя в країні вже побувало на 47% більше російських туристів, ніж за аналогічний період роком раніше.

За даними марокканського офісу, щороку кількість туристів з нашої країни росте не менше ніж на 20-30 %. Навіть у кризовому 2009 році воно збільшилося на 23%, повідомляє АТОР. Всього до кінця грудня Марокко очікує приїзду 9,4 мільйона іноземних гостей.
25 ноября 2010, 14:33





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт