» Отдых » Новости туризма

Європарламент ухвалив резолюцію щодо України

    всего 84291 отеля

Європарламент ухвалив резолюцію щодо України

Європейський парламент у четвер ухвалив резолюцію щодо України.
Голосування пройшло в четвер у Страсбурзі в ході пленарного засідання Європарламенту. Резолюція була проголосована за спрощеною процедурою, згідно з якою для її схвалення необхідна проста більшість.

У документі Європарламент зазначає право України подати заявку на членство в ЄС, закликає до консенсусу українського уряду та опозиції щодо євроінтеграційних устремлінь України та її довгострокової мети стати членом ЄС.

У резолюції підкреслюється, що хоча місцеві вибори в Україні 31 жовтня 2010 року і були проведені з дотриманням всіх правил, однак не встановили нових позитивних стандартів, а також наголошується на необхідності поліпшення виборчого законодавства.

Крім того, в резолюції міститься заклик до української влади ретельно розслідувати всі повідомлення про порушення прав і свобод, припинити будь-які порушення і перевірити роль Служби безпеки України у випадках втручання в демократичні процеси.

Стурбованість європарламентарів викликає і ситуація в Україні зі свободою слова та незалежністю ЗМІ.

Європарламент також закликає Україну забезпечити прозорі, ефективні та якісні послуги транзиту газу до Європи через модернізовану ГТС.

Як повідомлялося, затвердження Європарламентом резолюції щодо України двічі переносилося - 21 жовтня і 10 листопада поточного року.
25 ноября 2010, 14:04





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт