» Отдых » Новости туризма

У Кувейті введена заборона на використання цифрових зеркалок

    всего 84291 отеля

У Кувейті введена заборона на використання цифрових зеркалок

Влада Кувейту заборонили використання цифрових дзеркальних фотоапаратів ( dSLR ). Відтепер туристам заборонено знімати " зеркалками " в громадських місцях і навіть на вулицях. Однак можна використовувати звичайні цифровики і камери в стільникових телефонах.

Як повідомляє Kuwait Times, заборона на " зеркалки " введений з міркувань національної безпеки. Також однією з причин заборони влади називають те, що " великі чорні камери " турбують місцевих жителів. Такими камерами тепер дозволено користуватися лише журналістам акредитованих агентств. Всі представники преси проходять в Кувейті спеціальну реєстрацію і отримують відповідні свідоцтва. Місцеві фотографи - любителі обурені розпорядженням властей, але змушені підкоритися йому. Вони нарікають, що відтепер їх темами стануть нешкідливі пейзажі. Нагадаємо, в 2004 році в Кувейті вже забороняли застосування камер в мобільниках.
25 ноября 2010, 10:39




отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт