» Отдых » Новости туризма

Тайські готельєри намагаються нажитися на клієнтах Капітал Туру

    всего 84291 отеля

Тайські готельєри намагаються нажитися на клієнтах Капітал Туру

Як повідомлялося раніше, туроператор "Капітал Тур" призупинив відправку туристів на час вирішення своїх фінансових проблем. Однак росіяни, вже відпочиваючі за його путівками, стикаються з безліччю проблем: від відмови в заселенні до відвертого шахрайства з боку готелів.

Про кричущий випадок розповіли мандрівники, які відпочивали в готелі Caesar в Паттайя. За кілька днів до від'їзду, наміченого на 18 листопада, їх сповістили, що вони повинні сплатити вартість свого проживання, оскільки "Капітал Тур" нібито не виконав своїх зобов'язань.

З трудом додзвонюючись до туроператора (це вдалося кілька разів), туристи отримували лише безликі поради "Платіть за своє проживання самі" або "Ми працюємо над вирішенням цієї проблеми": очевидно, це був загальний відповідь на всі вступники в ці дні дзвінки, без перегляду документів по конкретній ситуації.

У свою чергу на самому курорті туристи отримували найрізноманітніші думки - від "спробуйте виїхати потайки, нічого не сплачуючи" до "виїхали без оплати зіткнуться з проблемами на паспортному контролі". Тим не менш туристи вирішили не платити за свій відпочинок вдруге і в день виїзду спробували відправитися в аеропорт.

Успіхом це не увінчалося: гід відмовився пускати їх в автобус. До того часу туристам вдалося додзвонитися в російське консульство, і протягом пари годин представник дипмісії прибув на місце. Варто відзначити, що ситуація в готелі загострилася настільки, що дипломату довелося буквально відбивати росіян від оточили їх представників місцевої туріндустрії.

Літак на батьківщину вже відлетів, і співробітник консульства відвіз туристів до Бангкока, де вони чекають можливості купити квиток додому за прийнятною ціною. Одночасно в консульстві підтвердили, що "Капітал Тур" за проживання туристів в цьому готелі всі гроші перерахував своєчасно. Готель ж спробувала за рахунок вже проживають постояльців мінімізувати свої можливі втрати від прийому інших клієнтів "Капітал Туру".

З такою ситуацією може зіткнутися чимало мандрівників. У цьому випадку їм рекомендується в першу чергу зв'язуватися з російською дипмісією. Крім того, від готельєрів необхідно зажадати документ, що підтверджує невиконання туроператором тих чи інших зобов'язань, на точну суму за вказаний період. Якщо турист все ж вирішує оплатити послуги - необхідно отримати підтверджуючі документи, щоб повернути потім свої гроші через суд.
17 ноября 2010, 16:45





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт