» Отдых » Новости туризма

Україну накрив туман: ДАІ просить водіїв бути гранично уважними на дорогах

    всего 84291 отеля

Україну накрив туман: ДАІ просить водіїв бути гранично уважними на дорогах

Гідрометцентр попереджає про те, що 17-19 листопада по всій території України вранці і ввечері очікуються тумани та дощі. У зв'язку з цим ДАІ просить водіїв бути гранично уважними на дорогах.

Зокрема, ДАІ звертає увагу водіїв на мінливу погоду. "Під час поїздок в умовах недостатньої видимості потрібно бути гранично уважними та обережними, суворо дотримуватись Правил дорожнього руху", - заявили в ДАІ.

За даними відомства, в умовах туману відстань до об'єкта здається в кілька разів більшою, ніж це є насправді. "Тому при попаданні в смугу туману водіям необхідно максимально знизити швидкість і збільшити дистанцію до транспортного засобу, який рухається попереду", - відзначили в ДАІ.

Крім того, ДАІ наголошує, що необхідно їздити з включеним ближнім світлом фар або протитуманними фарами, а також при можливості відмовитися від ризикованих маневрів, які в умовах поганої видимості можуть призвести до аварійних ситуацій.

"Якщо виникає необхідність зупинитися, то швидкість потрібно знижувати поступово. А при зупинці включати аварійну світлову сигналізацію", - додали в ДАІ.
17 ноября 2010, 16:04





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт