» Отдых » Новости туризма

Російська Діва приходить у Формулу-1

    всего 84291 отеля

Російська Діва приходить у Формулу-1

У сезоні 2011 року команда Формули-1 Virgin Racing буде виступати під російським прапором і носити назву Marussia Virgin Racing.

Сьогодні на офіційній прес-конференції, що пройшла в готелі Yas Marina в Абу-Дабі, російська компанія Marussia Motors офіційно оголосила про купівлю пакета акцій гоночної команди F1 Virgin Racing.

Контракт про купівлю було підписано у Лондоні в ніч з п'ятниці на суботу з 5-го на 6-е листопада в 1:28 GMT.

"Безумовно, покупка команди Формули-1 - потужний маркетинговий крок для нашої компанії, - говорить президент Marussia Motors Микола Фоменко. - Але не тільки. Для Marussia Motors - це реалізація мрії. Ми хочемо показати західному світу, що Росія не зовсім така, якою вони її собі уявляють ".

"А саме, - продовжив відомий автогонщик і шоумен - тут є приватний бізнес, який виробляє реальний продукт і він не обмежений географічними рамками - цей продукт затребуваний у всьому світі. Ми також хочемо, щоб ця подія стала символом гордості, впевненості в своїх силах та натхнення для всіх росіян. Півроку ми працювали над цим, і все получілось. В Формулі-1 всього 12 команд і одна з них тепер наша! "

Менеджмент команди позитивно сприйняв рішення російської компанії розширити свою участь в житті гоночної команди.

За словами директора Virgin Racing Грема Лоудон, інвестиції Marussia Motors дозволять команді розвиватися активніше. На прес-конференції також було оголошено, що істотних змін в організаційній структурі команди не планується, оскільки вона готується до свого другого сезону в чемпіонаті FIA Formula One World Championship.

Контракт між Marussia Motors і Virgin Racing - друга спроба створити національну російську команду у Формулі-1. У 2005 році група компаній Midland канадського бізнесмена російського походження Алекса Шнайдера придбала команду Ф-1 Jordan. На її основі була створена команда Midland F1, яка у 2006 році виступила під російським прапором. Після невдалого сезону 2006 року Шнайдер продав команду компанії Spyker Cars NV (Spyker).

Marussia Motors (Маруся Моторс) - російська автомобільна компанія з виробництва спортивних автомобілів преміум-класу. Компанія була заснована в 2007 році в Москві. Її засновниками стали шоумен, пілот, майстер спорту міжнародного класу з автоспорту, один з авторів і ідеологів проекту першого вітчизняного суперкара Marussia Микола Фоменко та політтехнолог Юхим Островський. Marussia випускається в двох версіях: B1 і B2.

Власниками компанії Marussia Motors є Микола Фоменко, Юхим Островський, Антон Колесніков і Андрій Чеглаков.
11 ноября 2010, 11:43





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт