» Отдых » Новости туризма

Ірак активно розвиває туристичну сферу

    всего 84291 отеля

Ірак активно розвиває туристичну сферу

У доповіді Euromonitor International, представленому на виставці World Travel Market в Лондоні, йдеться, що Ірак зможе незабаром стати одним з наймодніших туристичних напрямків у світі - вже зараз йому є що запропонувати туристам.

Активне просування Іраку на туристичному ринку почалося в 2009 році. Тепер практично третина планів по розвитку країни пов'язані з будівництвом готелів, призначених як для бізнес-мандрівників, так і для тих, хто планує відпочинок. Великі міжнародні авіакомпанії, такі як Lufthansa і Austrian Airlines, прийняли рішення почати польоти в Ірак, повідомляє eTurbo News.

У 2009 році країну відвідали 1,3 мільйона туристів. Кількість бізнесменів, які приїжджають в Ірак з діловими цілями, також збільшилася. Зростання ділового туризму в 2009 році склав 58%.

Міжнародні турагентства, такі як Sharaf Travel і Terre Entiere, відкрили свої представництва в Іраку. Очікується, що до 2014 року в країні з'являться 700 нових готелів. До кінця 2010 року в Ербілі (Erbil) розпочне роботу готель Rotana. Ще один готель бренду відкриється в Багдаді в 2012 році. Також в Ербілі в 2011 році будуть відкриті 5-зіркові Divan Erbil Park Hotel і Le Royal Park Hotel. А в Карбальо (Karbala) вже приймає постояльців готель Safir Hotels and Resorts на 340 номерів.

Фахівці впевнені, що в Іраку є потенціал для того, щоб стати активним туристичним напрямком. У минулому туризм відігравав значну роль у відновленні багатьох країн від наслідків воєн. Туризм посприяє і розвитку Іраку, створивши робочі місця для жителів країни і приплив коштів в економіку.
11 ноября 2010, 11:12




отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт