» Отдых » Новости туризма

Новий термінал Внуково почав обслуговувати вилітають рейси

    всего 84291 отеля

Новий термінал Внуково почав обслуговувати вилітають рейси

Московський аеропорт Внуково розпочалась 10 листопада переклад вилітають внутрішніх рейсів в новий термінал. Він розташований безпосередньо праворуч від старого внутрішнього терміналу. Поки з нього відправляються лише близько десятка рейсів на добу, переважно вдень і рано ввечері - компаній "Донавіа", "Газпромавіа", "Владивосток Авіа", "Грозний Авіа", "Кавмінводиавіа" і "Авіалінії Дагестану". Крім того, найближчим часом звідти буде відбуватися частина рейсів "Москви" (колишній "Атлант-Союз") і "Якутії".

Очікується, що протягом листопада завантаження нового терміналу буде поступово збільшуватися - до тих пір, поки в ньому не сконцентруються всі внутрішні рейси, окрім Sky Express і "Кубані", які залишаться в старому терміналі. У ті ж терміни в новобудову будуть переведені і більшість прибувають внутрішніх рейсів. Нагадаємо, що на прибуття термінал працює вже майже півроку. Ніякого офіційного графіка переведення аеропорт з невідомої причини не публікує. Цікаво, що обслуговування пасажирів бізнес-класу поки продовжиться в старому терміналі.

Прямуючим найближчим часом в цей аеропорт слід пам'ятати про зміненою схемою руху - проти годинникової стрілки уздовж всіх терміналів. Верхній рівень на естакаді призначений тільки для вилітають з нового терміналу, нижній - для всіх інших пасажирів. При цьому якщо для маршрутних і звичайних таксі виділені на нижньому рівні три вічно порожні смуги, то всього іншого транспорту доводиться задовольнятися двома, а через запаркованих, незважаючи на заборонні знаки, машин - фактично однієї. Через це рух сильно утруднено, і в піковий час проїзд вздовж терміналів на ніжжнем рівні займає чверть години. Зупинки міських автобусів знаходяться на колишніх місцях - в сотні метрів від старих терміналів.

Поки працювати буде тільки перша черга нового терміналу: вся публічна зона і приблизно половина "чистої зони" - перший відрізок півкілометрового каплевидної пірсу. При цьому зарубіжним рейсам буде згодом віддана права, якщо дивитися з фасаду, частина будівлі. На повний запуск, включаючи "краплю" на дальньому кінці пірсу, буде потрібно ще приблизно рік. Після цього термінал стане найбільшим в Москві. Для завантаження нового комплексу Внуково планує залучати туди нових для себе перевізників, включаючи тих, хто літає зараз з інших аеропортів Москви.

Новий термінал має п'ять основних рівнів, включаючи один підземний. Він розташований на глибині 8,25 метра і вмістить камери схову і стійки швидкої реєстрації для пасажирів, що прибувають на електропоїзді, причому з електрички можна буде вийти безпосередньо в термінал.

Перший і другий наземні рівні призначені для обслуговування пасажирів, що прилітають. Крім того, на другому рівні передбачена організація зони для трансферних пасажирів. Зона вильоту буде розташовуватися на третьому рівні. Для обслуговування VIP-пасажирів, офіційних осіб і делегацій обладнають спеціальні зали на четвертому рівні, також нагорі розмістяться офіси авіакомпаній.

Термінал буде мати 152 стійки реєстрації, які зосереджені на чотирьох "островах", 40 пунктів контролю безпеки і 60 кабін паспортного контролю. Він також оснащений 38 траволаторів, а всі сходи дубльовані 60 ескалаторами і 76 ліфтами.

Телетрапів (всього їх передбачено 26) на перших порах працювати не будуть - для їх запуску необхідно зміна рівня перону. Орієнтовно їх передбачається почати використовувати не раніше 2011 року. Аеропорт обіцяє також забезпечити в новому терміналі великий вибір кафе і ресторанів, що може призвести до зниження нинішніх позамежних цін на харчування у Внуково.

Офіційне ім'я новобудови - термінал А. Літерні позначення, хоча і суперечать світовій практиці, в разі Внуково до серйозних проблем не приведуть: всі три термінали розташовані впритул один одному, і спізнитися на рейс, переплутавши їх, буде мудро. У всякому разі, переважна більшість пасажирів взагалі поняття не має про офіційні найменування двох інших Внуковских терміналів (В і Д), називаючи їх просто внутрішнім і міжнародним.
10 ноября 2010, 21:53





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт