» Отдых » Новости туризма

Фінляндія готова відкрити свій Візовий центр в Казані

    всего 84291 отеля

Фінляндія готова відкрити свій Візовий центр в Казані

Фінляндія заявила про плани по створенню в Росії ще одного Візового центру - в Казані. Раніше країна анонсувала появу такого центру в Петербурзі. В обох цих містах Візові центри, імовірно, відкриються в березні 2011 року.

Про це заявила президент Фінляндії Тар'я Халонен в ході своєї поїздки по Росії. Зараз у нашій країні працює лише Візовий центр Фінляндії в Москві ( Каланчевская вул. , Д. 13). Прийом документів тут ведеться як по запису, так і в порядку загальної черги ; додатково до консульського збору (35 євро ) потрібно оплатити послуги посередника, компанії VFS (21 євро ).

У Казані вже можна отримати ряд шенгенських віз: тут є об'єднаний центр VFS, що оформляє візи в Нідерланди, Іспанію, Данію і на Мальту. Він розташований за адресою: вул. Тазі Гіззата, д. 4. Тут же незабаром відкриється візове представництво Болгарії. Крім того, допомога в оформленні італійської візи надає Візовий центр від компанії VMS.
11 ноября 2010, 11:54





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт