» Отдых » Новости туризма

Чорногорія готова розвивати гольф-туризм

    всего 84291 отеля

Чорногорія готова розвивати гольф-туризм

Уже не перший рік Чорногорія обговорює можливості розвитку гольф-туризму. Тепер ці плани близькі до реальності як ніколи: на узбережжі в районі Котора намічено 8 ділянок для розміщення полів. Поява стандартного поля очікується через три роки, а першого навчального поля - через рік.

Створенням всієї необхідної інфраструктури займеться американська компанія Hurdzan fry, з якою проводить переговори уряд Чорногорії. Міністр територіального планування і навколишнього середовища Бранімір Гвозденовіч заявив, що влада прийме стратегію розвитку гольф-туризму до кінця року, повідомляє портал "Все про Чорногорії".

Компанія Hurdzan fry створена 1957 році. Зараз це провідна фірма в сфері планування і проектування гольф-майданчиків. Створені нею поля приймають гравців в Італії, Франції, Португалії, Коста-Ріці, Південній Кореї та Таїланді.

У світі гольф-туризм посідає перше місце за обсягом грошового обороту серед спеціальних видів подорожей. Так, дохід від гольфу приносить у скарбницю США близько $ 60 мільярдів щорічно. Все більше країн звертає свою увагу на цей сегмент подорожей, і тепер якісні поля для гольфу і кваліфікованих інструкторів можна знайти в багатьох державах, від Фінляндії до Китаю.
10 ноября 2010, 13:31





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт